2015. április 1., szerda

Húsvéti asztal

A húsvéti vendégvárás egyik legfontosabb kelléke a szépen megterített húsvéti asztal, amelyhez próbálok néhány tippet-ötletet adni. Használjuk a tavasz legszebb színeit a terítésénél. Az üde zöld tavaszi szín jól kombinálható pl. a sárgával, a kékkel vagy a rózsaszínnel.

Fontos hogy a terítésénél is ezeket a színeket kombináljuk egymással, a tányérokat, szalvétákat, és apró kiegészítőket ezekben a színekben vegyük meg vagy készítsük el. Ha a tányérok és szalvéták mintásak akkor mindenképp egyszínű abroszt válasszunk.

Tegyünk az asztalra néhány barkaágat, jól feldobja.

Ha az asztalunk szépen van terítve az étel is jobban tud esni.

Jó étvágyat és jó készülődést!
Sz
Kép forrása: www.otthonedes.blog.hu